Toe aan een functie waar jouw ambitie, commercie en klantgerichtheid samenkomen?

Vacature Verkoper/Werkvoorbereider (32 – 40 uur)

Vacature Verkoper/
Werkvoorbereider
(32 – 40 uur)

Plezier in je werk, waardering voor wie je bent en trots op wat je doet en de kwaliteit die je levert… ben je daar naar op zoek? Wie weet zoeken wij jou.Wegens de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar versterking in de functie van een Commercieel Verkoper/Werkvoorbereider. In deze veelzijdige rol bieden we jou de ruimte om je te ontwikkelen en een commerciële bijdrage te leveren aan het succes van Multiliften.

De mix van wie je bent en wat je kunt:

Wat je doet:

Over multiliften

Multiliften bedenkt en verzorgt lift oplossingen voor particuliere- en zakelijke klanten. Doordat wij uitsluitend maatwerk leveren, kunnen wij de mooiste liften bouwen voor zowel particulieren als bedrijven én door onze persoonlijke aanpak werken partijen graag met ons samen. We bouwen al ruim 8 jaar gepersonaliseerde lift oplossingen. Wij staan bekend als de kleine speler op de markt met de grote service. En om deze service hoog te houden en telkens weer nóg mooiere lift oplossingen te plaatsen, zijn wij op zoek naar versterking van ons team.

Zullen we eerst gewoon kennismaken?

Geen gedoe met lange cv’s en motivatiebrieven. We horen graag van je. Dus laten we een kennismaking plannen. Bel ons op 0318-307400 of stuur een mailtje met je informatie naar info@multiliften.nl of vul het onderstaande formulier en wij bellen jou! We kijken ernaar uit je te ontmoeten.

Vacature werkvoorbereider

vacature werkvoorbereider

Vul in om kennis te maken

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *