Huisliften voor een zorgeloze toekomst én bewegingsvrijheid

Bent u ook graag op uw toekomst voorbereid? Met een huislift kunt u eenvoudig van de ene naar de ander verdieping in uw woning gaan. Daarnaast kunt u met de lift goederen naar boven of beneden vervoeren, zoals uw boodschappen, een wasmand, stofzuiger of een volle weekendtas. Met een huislift investeert u in uw woning én in uw bewegingsvrijheid. Een lift past eigenlijk in elke type woning: van een rijtjeshuis tot een appartement of luxe villa. .

Waar veel mensen bij een lift in huis denken aan een traplift, kunt u zich afvragen of een traplift wel zo toekomstbestendig is. Met een huislift heeft u uiteraard het gemak van een traplift. Maar een huislift biedt u veel meer voordelen dan u alleen van de ene naar de andere verdieping brengen:

De 6 voordelen van een huislift

  1. Een huislift kan dienen als vervoermiddel van boodschappen en andere goederen
  2. Een huislift is geschikt voor gebruik met een rollator of rolstoel
  3. Medebewoners kunnen gewoon de trap blijven gebruiken als u gebruik maakt van de huislift
  4. Een huislift zorg voor waardevermeerdering van uw woning
  5. Een huislift gaat zeker 30 jaar mee, een traplift gaat gemiddeld 10 jaar mee
  6. Er past er één in elke woning

Naast het plaatsen van de lift onderhouden we de lift ook voor u. Hiervoor hebben we een 24/7 service waardoor uw lift nooit lang stil zal komen te staan. 

Huislift

HLB huisliften

HLB Smart

Standaard lift met vaste maten

HLB Plus

Op maat voor ieder huis en met alle opties. 

Specificaties HLB Smart

Veiligheid norm2006/42/CE
AandrijfsysteemElektrisch 1:1
Capaciteitmax 400KG
Maximale opvoerhoogte20 meter
Maximale snelheid0,15 m/s
Put diepte180mm
Vrije hoogte bovenste verdieping2630mm
Plek van aandrijvingBoven in liftschacht
Electra aansluiting230V 1,1kw
Maximale cabine maat1200x1500mm
Type deurenAutomatische schuifdeuren of draaideuren

Specificaties HLB Smart Plus

Veiligheid norm2006/42/CE
AandrijfsysteemElektrisch 1:1
Capaciteitmax 400KG
Maximale opvoerhoogte20 meter
Maximale snelheid0,15 m/s
Put diepte180mm
Vrije hoogte bovenste verdieping2630mm
plek van aandrijvingBoven in liftschacht
Electra aansluiting230V 1,1kw
Maximale cabine maat1200x1500mm dit is een maatwerk product
Type deurenAutomatische schuifdeuren of draaideuren

De HLB Smart en HLB Plus liften zijn ontworpen voor bestaande gebouwen waar beperkte ruimte is. Door het ontwerp van dit type lift kan deze toegepast worden in bijna elk type liftschacht. Door de minimale inbouwmaten van de huislift en zijn hoge opvoerhoogte, tot wel 20 meter, is de Eltec HLB een zeer geschikt product om uw gebouw toch te voorzien van een lift.

Informatie over onze huisliften

Schachtconstructie van de huislift
De Eltec lift kan in een bouwkundige schacht gemonteerd worden, maar hij kan ook in een zelfdragende schacht worden geleverd met dichte of glazen panelen.

De cabine van de huislift is standaard uitgevoerd met een wit plafond met led-spots. Het drukknoptableau wat u vindt in een van de zijwanden is uitgevoerd met een noodstop, verdiepingsdrukknoppen, alarmbel en display. Voor de cabinewanden zijn er veel verschillende opties aan kleur en motief, ook voor de vloer zijn er verschillende keuzes.

Verdiepingsdeuren
De verdiepingsdeuren zijn er in 2 opties: draaideuren en automatische schuifdeuren. De deuren kunnen in verschillende kleuren geleverd worden hiervan is ook RVS of glas een optie.

Aandrijving
De aandrijving van de huislift komt door een elektromotor boven in de liftschacht tot stand. Over deze elektromotor lopen platte banden die verbonden zijn aan de liftcabine en een tegengewicht. Door deze balans gebruikt dit type maximaal 4 ampère op 230volt netstroom.

Heeft u interesse in een Eltec lift van onze makelij? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan bij Multiliften. Wenst u eerst meer informatie over onze huislift? Bel dan naar telefoonnummer 0318-307400 of stuur een e-mail naar e-mailadres info@multiliften.nl. Onthoud, na de installatie van uw huislift zijn wij ook uw complete partner voor liftonderhoud, -service en -reparaties.

Kosten van een huislift

De prijs van een huislift hangt af van een aantal factoren. Wilt u bijvoorbeeld een personenlift, of moet uw lift ook rolstoeltoegankelijk zijn? En hoeveel verdiepingen moet de lift aandoen? Een vaste prijs is daarom hier niet te noemen. Wij kunnen u wel een richtprijs geven voor onze basic Home LIft als u ons uw situatie schetst. Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze prijzen zijn inclusief levering en montage.

Wordt een huislift vergoed?

De overheid wil in Nederland dat we allemaal zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Met een huislift maakt u dat mogelijk. En in sommige gevallen gevallen kunt een vergoeding krijgen voor het aanschaffen van een lift. Uiteraard hangt dat helemaal af van uw persoonlijke situatie en de gemeente waarin u woont. Uw gemeente bekijkt per situatie of u in aanmerking komt voor een vergoeding via WMO (Wet maatschappelijk ondersteuning) of een PGB (persoonsgebonden budget). Maar in die gevallen heeft u al extra zorg nodig. Als u nu reeds investeert in een Basic Home Lift, bespaart u zich later de moeite en het geld van aanpassingen in uw woning en/of een vroege verhuizing.

 

thuislift

Veel gestelde vragen:

De prijs van onze huisliften kan variëren afhankelijk van de geselecteerde aangepaste opties. Als u geïnteresseerd bent in de prijs, neem dan contact op met ons team en geef ons wat meer informatie over uw vereisten. Afhankelijk van de grootte van uw project kunnen wij doorgaans binnen 2 werkdagen een offerte uitbrengen.

De eisen die aan een commerciële lift worden gesteld, kunnen die van een huislift ver overtreffen. Daarom is het belangrijk dat commerciële liften speciaal zijn gebouwd voor hun respectieve omgeving.

Dit afhankelijk van de lift. Gemiddeld duurt de installatie van een lift 1 tot 2 weken.  

Al onze liften kunnen op maat worden aangepast. Maatwerkopties zijn onder meer wandpanelen, vloerafwerkingen, spiegelopties, deuren, verlichting, leuningen en bedieningspanelen.

Wij hebben een showroom op Curiestraat 2c in Ede.

Afhankelijk van de omvang van de werkzaamheden kunnen we u doorgaans binnen 2 werkdagen een offerte bezorgen.

Ja, wij leveren door heel nederland.

Naast onze verbluffende huisliften, bieden we ook commerciële liften en goederenliften.

Contact met Mulitliften voor meer informatie

Met een huislift kunt u langer in uw huis blijven wonen en bent u op de toekomst voorbereid. Heeft u ook interesse in een stijlvolle, handige, duurzame en energiezuinige Basic Home Lift van Mulitiliften? Bel of mail ons via 0318 – 30 74 00 en info@multiliften.nl. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen. Voor een huislift gaat u naar Multiliften in Veenendaal.