Wat maakt onze huislift zo bijzonder?

Voorbereid op de toekomst

Een lift past in elk type woning; of het nu gaat om een rijtjeshuis, een appartement of een luxe villa. Met het plaatsen van een lift in uw huis, bent u voorbereid op de toekomst. U kunt langer in uw huis blijven wonen, ook wanneer de trap steeds meer een obstakel begint te worden. U neemt bijvoorbeeld eenvoudig een wasmand, stofzuiger of volle tas mee naar boven. Met een huislift investeert u zowel in uw eigen bewegingsvrijheid als in uw woning. Multiliften levert, installeert en onderhoudt huisliften. Maar wat maakt onze huislift zo bijzonder? Ontdek het zelf.

De voordelen van een huislift

Een huislift brengt veel voordelen met zich mee. Onze liften passen namelijk in elke woning. Net als een traplift, brengt de huislift u van de ene verdieping naar de andere. Een huislift heeft echter nog extra voordelen ten opzichte van een traplift:

  • U kunt boodschappen en andere spullen makkelijk meenemen.
  • U kunt uw rollator of rolstoel mee naar boven of beneden nemen.
  • Wanneer u gebruik maakt van de lift, blijft de trap vrij voor anderen.
  • Een huislift gaat zeker 30 jaar mee, een traplift gemiddeld 10 jaar.
  • Een huislift zorgt voor waardevermeerdering van uw woning.
Huisliften
thuislift

Onze liften passen in elke woning

In wat voor een huis u ook woont, onze liften passen in elke woning. De HLB Smart en HLB Plus liften zijn speciaal ontworpen voor bestaande gebouwen waarin de ruimte beperkt is. De liften zijn zo ontworpen dat ze toegepast kunnen worden in bijna elk type liftschacht. De Eltec HLB is zeer geschikt om uw pand te voorzien van een lift. Dit komt doordat de inbouwmaten minimaal zijn. Bovendien heeft deze huislift een opvoerhoogte tot wel 20 meter.

Standaard óf op maat

De Eltec lift kunnen wij zowel in standaarduitvoering als op maat leveren. De cabine van de standaarduitvoering heeft een wit plafond met led-spots. Het drukknoptableau vindt u in de zijwanden. Deze is uitgevoerd met een noodstop, verdiepingsdrukknoppen, een alarmbel en een display. Zowel voor de cabinewanden als de vloer, heeft u de keus uit verschillende kleuren en motieven. De Eltec lift kan in een bouwkundige schacht gemonteerd worden of in een zelfdragende schacht geleverd worden. De panelen zijn dicht of van glas. Voor de verdiepingsdeuren kunt u kiezen uit draaideuren en automatische schuifdeuren in diverse kleuren. Andere opties zijn glas en RVS.

Bijzondere huislift van Multiliften

Bent u geïnteresseerd in zo’n bijzondere Eltec lift van onze makelij? Vraag dan bij Multiliften een geheel vrijblijvende offerte aan. Ook voor meer informatie over een huislift kunt u contact opnemen. U belt naar 0318 – 30 74 00 of stuurt uw bericht naar ons emailadres. Na installatie zijn wij graag ook uw partner voor liftonderhoud, – reparaties en -service.