Liftmonteur in Nijmegen nodig?

Haperen uw liften in Nijmegen? Schakel dan de specialisten van Multiliften in. Onze veelzijdige liftmonteur voert snel, vakkundig en grondig een liftreparatie uit. Is uitvoerig liftonderhoud voldoende? Ook dat verzorgen wij in Nijmegen. Of sluit direct een onderhoudscontract af via onze (24/7) liftservice. Heeft u interesse in een compleet nieuwe liftinstallatie? Ook dan is Multiliften uw partner. Bel naar telefoonnummer 0318-307400 en maak een afspraak met ons vanuit Nijmegen!

Een liftreparatie kan uw lift nog redden

Denkt u dat uw lift compleet is afgeschreven? Laat onze liftmonteur u het tegendeel bewijzen. Met een uitvoerige liftreparatie is dat verouderde, versleten of kapotte element prima te vervangen. Onze specialisten kunnen elke lift repareren. Ongeacht het type of het merk. Functioneert uw lift niet meer? Of hapert het bedieningspaneel af en toe? Wat de reden ook mag zijn voor de liftreparatie, onze liftmonteur biedt u de oplossing in Nijmegen.

HLB plus lift

Onze huisliften

HLB Smart

Standaard lift met vaste maten

HLB Plus

Op maat voor ieder huis en met alle opties. 

Regelmatig liftonderhoud verlengt de levensduur

Omdat een lift erg vaak en soms zelfs zwaar beladen gebruikt wordt, is regelmatig liftonderhoud geen overbodige luxe. Naast dat u hiermee de conditie, het functioneren en de staat van uw lift optimaal houdt, verlengt u de levensduur van uw liften enorm. Bij Multiliften kunt u een servicecontract in liftonderhoud afsluiten. Onze liftmonteur controleert dan elke keer onder andere of uw liften voldoen aan de ARBO-technische punten conform de regels van het warenwetbesluit. Hij houdt met dit liftonderhoud de veiligheid en bedrijfszekerheid in uw pand in Nijmegen optimaal.

 

Liftservice nodig midden in de nacht?

Onze liftservice staat ook buiten kantoortijden voor u klaar. Mocht u dus midden in de nacht problemen ervaren met uw lift? Bel dan ons spoedtelefoonnummer 0318-643434. Het voordeel van onze 24/7 liftservice is niet alleen de snelheid, maar ook de volledigheid. Zo is onze liftmonteur in no time én volledig voorbereid in Nijmegen na uw telefoontje. Hij licht u graag in over de huidige staat van uw lift. Ook wijst hij u vrijblijvend en gedetailleerd over de mogelijke oplossingen en bijbehorende kosten. Omdat wij werken met een digitale database van elke liftinstallatie hebben wij de geschiedenis en gegevens van uw lift altijd ter beschikking. Schakel nu onze liftservice in.

Bel nu onze liftmonteur vanuit Nijmegen

Behoefte aan een liftreparatie? Geïnteresseerd in een compleet nieuwe liftinstallatie? Schakel dan nu onze liftmonteur in. Multiliften is een erkend leerbedrijf en aangesloten bij Aboma en Liftinstituut. Wij zorgen ervoor dat uw liftinstallatie in Nijmegen weer jaren mee kan in perfecte staat. Bel telefoonnummer 0318-307400 (bij spoed 0318-643434) of mail naar info@multiliften.nl. Of vraag een vrijblijvende offerte aan om meer te weten te komen over onze diensten aangaande een liftinstallatie in Nijmegen.