De specialist op het gebied van liften

Woont u in Nieuwegein en bent u op zoek naar een bekwame liftmonteur die uw liftproblemen kan oplossen met een liftreparatie? Dan bent u bij Multiliften aan het juiste adres. Wij zijn al jaren hét adres voor iedereen die de hulp van een liftmonteur nodig heeft bij liftonderhoud of een liftinstallatie. Daarnaast kunt u onze liftservice 24/7 bellen wanneer u te maken krijgt met een spoedgeval. Wij zullen u dan zo snel mogelijk van dienst zijn. Benieuwd geworden naar onze manier van werken? Dan kunt u verder lezen of u schakelt ons direct in door te bellen naar 0318-307400. Heeft u een spoedgeval? Dan belt u vanuit Nieuwegein ons spoednummer 0318-643434.

Een snelle en vakkundige liftreparatie in Nieuwegein

Hapert uw lift regelmatig of heeft u al lange tijd geen gebruik meer kunnen maken van uw lift in Nieuwegein? Dan is het tijd om de liftmonteur van Multiliften in te schakelen voor een liftreparatie. Onze liftmonteur is goed opgeleid en weet dan ook voor ieder probleem met uw lift de oplossing te vinden. Snel en vakkundig. Dat is onze aanpak. Na een liftreparatie door Multiliften kunt u weer op een veilige manier gebruik maken van uw lift.

City life lift

Onze huisliften

HLB Smart

Standaard lift met vaste maten

HLB Plus

Op maat voor ieder huis en met alle opties. 

Laat uw liftinstallatie verzorgen door ons

Geen liftreparatie nodig, maar wel een compleet nieuwe lift in Nieuwegein? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Multiliften is leverancier van liften met een hoge kwaliteit die voldoen aan alle regels en eisen. Wij komen bij u langs voor de liftinstallatie van uw nieuwe lift. Ook de liftinstallatie wordt op een professionele en efficiënte manier uitgevoerd. Aan wat voor type lift heeft u behoefte? Wij zetten de mogelijkheden voor u op een rij:

Een grondige inspectie tijdens ons liftonderhoud

Wilt u uw lift in Nieuwegein onderwerpen aan een grondige inspectie door onze liftmonteur? Wij helpen u met gedegen liftonderhoud. Tijdens dit liftonderhoud onderzoeken wij uw lift en bekijken of alles nog helemaal in orde is. Voldoet uw lift nog aan alle eisen en regels? Wanneer dit niet het geval is, zal onze liftmonteur ter plekke de problemen oplossen. Wanneer u een servicecontract met ons afsluit, komen wij regelmatig bij u langs om uw lift te controleren. Zo weet u zeker dat er bij u in Nieuwegein geen onverhoopte ongelukken ontstaan in de toekomst.

Hulp nodig? Bel of mail ons!

Wilt u meer te weten komen in Nieuwegein over ons 24/7 liftservice? Of wilt u direct onze liftmonteur inschakelen voor een liftinstallatie of liftonderhoud? Dan belt u naar het telefoonnummer 0318-307400 of mailt naar info@multiliften.nl. Voor spoedgevallen belt u vanuit Nieuwegein naar 0318-643434.