Liftservice van Multiliften

Heeft u onderhoud aan uw lift nodig?

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren leverancier van een complete liftservice? Maak dan kennis met Multiliften. Wij bieden 24 uur per dag, alle dagen van de week de gewenste liftservice aan. Bel voor spoedgevallen naar telefoonnummer 0318-643434. Of u nou problemen ondervindt aan uw personenlift, goederenlift, horecalift of huislift; wij bieden u een passende oplossing. Voor onze service, reparaties en liftonderhoud gebruiken wij het nieuwste materiaal en de juiste technieken. Onze ervaren vakmensen weten precies wat het beste past in uw situatie. Bent u benieuwd naar onze oplossingen? Schakel dan nu onze 247 liftservice in!

Voor uw veiligheid en bedrijfszekerheid

Wij bieden niet zomaar te allen tijde onze liftservice aan. Optimaal werkende liften waarborgen namelijk uw veiligheid en bedrijfszekerheid. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de veiligheid van uw medewerkers, gasten of bezoekers. Regelmatig onderhoud aan uw liften houdt deze veiligheid en zekerheid op peil. Zo controleert onze liftmonteur tijdens zijn liftservice of uw liften nog voldoen aan de wettelijk gestelde ARBO-eisen. Is het nodig bepaalde elementen up te daten? Dan kiezen wij daar de juiste materialen en technieken voor. Uiteraard bespreken wij de benodigde reparaties en hun eventuele kosten vooraf met u. Zo komt u niet voor nare verrassingen achteraf te staan.

Huislift

Voor elk soort lift

Onze vakmensen kunnen elk soort lift controleren en conditioneren. Zowel de functie, het merk als het type maakt ons daarbij niet uit. Onze specialisten beschikken over de kennis, ervaring en mogelijkheden om al dit specialistenwerk te verrichten. Wilt u er zeker van zijn dat uw liften altijd goed functioneren? Sluit dan een onderhoudscontract met ons af. Wij komen dan op afgesproken tijdens bij u langs om uw liften bij te werken. Gaat er alsnog tussen deze momenten iets mis? Dan bieden wij u dankzij onze 24/7 liftservice een directe oplossing. Hierdoor geniet u van de zekerheid over altijd goed functionerende liften te beschikken.

Dit biedt onze service u

Onze service biedt u:

  • 7 Dagen per week 24 uur storingsdienst
  • Deskundig advies over de staat van uw lift
  • Reparaties en onderhoud van uw liftinstallatie
  • Oplossingen aangaande ARBO-technische punten
  • Directe, passende hulp vanwege onze digitale database

Zo schakelt u onze liftservice in

Heeft u behoefte aan onze liftservice? Bel naar telefoonnummer 0318-307400. Wenst u meer informatie? Mail dan naar info@multiliften.nl Heeft u onze vakmensen met spoed nodig? Bel dan 0318-643434. Onze liftservice staat 24/7 voor u klaar!