Uw liftreparatie regelt Multiliften

Moet uw lift gerepareerd worden?

Is uw lift behoeftig aan een uitvoerige liftreparatie? Schakel dan de vakmensen van Multiliften in. Na onze diensten is de levensduur van uw lift verlengt, uw veiligheid verhoogt en uw bedrijfszekerheid gewaarborgd. Wilt u naast deze directe liftreparatie graag dat wij uw liften regelmatig controleren en conditioneren? Sluit dan meteen een onderhoudscontract af. We bespreken dan diverse data waarop wij u langskomen om uw liften bij te werken. Wenst u informatie hierover? Bel dan telefoonnummer 0318-307400. Heeft u ons nu direct nodig? Wij komen graag direct bij u langs voor een liftreparatie als u nu naar spoednummer 0318-643434 belt.

Onze liftmonteur repareert elke lift

U hoeft niet te vrezen dat onze liftmonteur geen liftreparatie kan uitvoeren op uw lift. Onze ervaren vakmensen weten namelijk raad met elk soort lift. Het maakt ons niet uit van welk merk uw lift is. Ook het type is niet van belang. Wij kunnen zowel goederenliften, personenliften, horecaliften als huisliften repareren. Bij elke lift passen wij de juiste technieken toe. Ook gebruiken wij altijd de nieuwste en beste materialen. Deze actuele aanpak ziet u ook terug in ons liftonderhoud. Wij controleren dan onder andere of uw liften nog voldoen aan de nu geldende ARBO-eisen. Interesse? Schakel ons direct in.

Huislift

Wij zijn 24/7 in te schakelen

Multiliften biedt een 24/7 liftservice aan. Ervaart u dus middenin de nacht problemen aan uw lift? Dan komen wij direct naar u toe voor een grondige liftreparatie. Op die manier kan uw bedrijfsvoering direct weer opgepakt worden. En uw eventuele bezoekers, gasten of medewerkers ondervinden tijdens kantooruren ook geen hinder meer. Onze 24/7 liftservice is in te schakelen via ons spoednummer 0318-643434. U belt, wij zoeken het probleem op, wij informeren u over de eventuele kosten, en na uw akkoord lossen wij de problemen op. Kortom, bij Multiliften geniet u van een transparante werkwijze. Interesse in zo’n veilige, vlotte en betrouwbare liftreparatie? Schakel Multiliften in.

Voordelen van Multiliften

Uw lift laten repareren door Multiliften betekent:

  • 24/7 Beschikbaar
  • Grondig onderhoud
  • Ervaren vakmensen
  • Klant specifiek advies
  • Bijstelling op ARBO-eisen

Voor behoefte aan een goederenlift, neem contact op

Wens u een goederenlift voor uw pand? Laat deze dan installeren, onderhouden en repareren door Multiliften. Kies voor een zeker en prettig partnerschap. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0318-307400 en e-mailadres info@multiliften.nl voor meer informatie. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een geschikte goederenlift.