Liftinstallatie nodig?

Multiliften helpt u bij een liftinstallatie

Wilt u een liftinstallatie van hoogwaardige kwaliteit laten plaatsen en bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf dat u hierbij kan helpen? Dan bent u bij Multiliften aan het juiste adres. Wij staan namelijk bekend om onze professionele en bekwame aanpak. Naast het leveren en installeren van een lift kunt u ons ook inschakelen voor een liftreparatie, liftonderhoud en onze 24/7 liftservice. Meer te weten komen over onze aanpak en onze diensten? Dan kunt u verder lezen of u maakt direct een afspraak met onze liftmonteur voor een nieuwe liftinstallatie door te bellen naar 0318-307400. Wij helpen u dan zo snel mogelijk met uw liftinstallatie.

Vind de liftinstallatie die bij uw woning of pand past

Heeft u behoefte aan een geheel nieuwe liftinstallatie in uw woning of pand? Dan kunt u terecht bij Multiliften. Wij zijn namelijk leverancier van liften met een hoogwaardige kwaliteit. Er zijn vele verschillende mogelijkheden op het gebied van liften. Ook u heeft uw eigen wensen en behoeftes wat betreft uw lift. Geef ze aan ons door en wij zoeken de juiste lift voor uw woning of pand. Wij hebben vele merken en soorten in ons assortiment. Wat kunnen wij onder andere leveren?

personenlift liftmonteur bunnink

Laat uw nieuwe lift installeren voor ons

U kunt bij ons terecht voor de volgende liftinstallaties:

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. Daarnaast kunt u ook direct een factuur aanvragen voor een nieuwe lift.

Het liftonderhoud door onze liftmonteur​

Heeft u een nieuwe liftinstallatie aangeschaft bij Multiliften? Dan kunt u ook direct uw lift door onze liftmonteur laten installeren. Onze liftmonteurs zijn goed opgeleid en hebben door de jaren veel ervaring opgedaan. Zij dan ook in staat om uw installatie snel en vakkundig te installeren. Wilt u dat uw lift na installatie ook regelmatig wordt gecontroleerd? Dan regelt Multiliften het liftonderhoud voor u. Onze monteur komt bij u langs voor een grondige inspectie van uw installatie. Wanneer hij tegen kleine of beginnende problemen aanloopt, lost hij die direct voor u op. Hiermee voorkomt u grote problemen in de toekomst. Wilt u regelmatig onderhoud aan uw lift? Dan kunt u bij Multiliften een servicecontract afsluiten.

Neem direct contact met ons op!​

Heeft u behoefte aan meer informatie over een liftinstallatie door Multiliften of een van onze andere services? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar het telefoonnummer 0318-307400. Mailen mag naar info@multiliften.n. Heeft u te maken met een spoedgeval? Dan belt u naar 0318-643434. Wij lossen dan zo snel mogelijk de problemen met uw liftinstallatie op.