Ervaren liftbedrijf Multiliften

Multiliften onderscheidt zich van andere bedrijven

Bent u op zoek naar liftbedrijven bij u in de omgeving? Kom dan in contact met de liftexperts bij Multiliften. Bij ons kunt u terecht wanneer u op zoek bent naar vakkundige liftmonteur die een liftreparatie, liftinstallatie of liftonderhoud bij u kan uitvoeren. Waar wij ons onderscheiden van andere liftbedrijven, is dat wij ook een 24/7 liftservice bieden. Bent u benieuwd geworden naar een van onze diensten? Dan kunt u verder lezen of u maakt direct een afspraak met onze liftmonteur door te bellen naar 0318-307400. Heeft u te maken met een spoedgeval? Dan kunt u ons speciale spoednummer bellen: 0318-643434. Wij komen dan zo snel mogelijk naar u toe. Daarom zijn wij ook een van de beste liftbedrijven.

Een liftreparatie bij een van de beste liftbedrijven

Heeft u problemen met uw lift? Loopt hij regelmatig vast of hapert hij? Dan is het verstandig om een liftmonteur bij Multiliften in te schakelen. Onze monteurs zijn zeer goed opgeleid en hebben een grote technische expertise. Ze kunnen dan ook overweg met vrijwel ieder type en soort lift. Onder de liftbedrijven staan wij ook bekend om onze snelle en efficiënte manier van werken. Wij zorgen er dus voor dat u weer op een veilige manier gebruik kunt maken van uw woning of pand.
multiliften

Laat een nieuwe lift installeren

Naast onze liftservice onderscheiden wij ons ook van andere liftbedrijven, doordat wij ook leverancier zijn van liften. De liften zijn van hoge kwaliteit en kunnen indien nodig ook direct door onze monteur worden geïnstalleerd. Ook voor de nazorg van uw nieuwe lift kunt u uiteraard bij ons terecht. Wij verzorgen service en het onderhoud van uw installatie. Wat kunt u naast het leveren van liften en de liftinstallatie nog meer van ons verwachten?

Het liftonderhoud door onze liftmonteurs

Naast de liftinstallatie kunt u ook bij ons terecht voor gedegen liftonderhoud. Liftonderhoud is zeer belangrijk wanneer u een lift bezit. U wilt namelijk voorkomen dat er in de toekomst problemen ontstaan met uw lift. Kleine, beginnende mankementen kunnen tijdens het onderhoud in een vroeg stadium worden gevonden en direct worden opgelost. De ARBO technische punten worden allemaal conform de regels van het warenwetbesluit uitgevoerd. Wilt u regelmatig onderhoud aan uw lift? Dan kunt u bij Multiliften een servicecontract afsluiten.

Neem direct contact met ons op

Bent u op zoek naar liftbedrijven bij u in de omgeving? Wenst u meer informatie over onze diensten als liftinstallatie, liftreparatie en liftonderhoud en de liftservice van Multiliften? Dan kunt u ons bereiken via het telefoonnummer 0318-307400. Mailen kan naar info@multiliften.nl. Betreft het een spoedgeval? Dan belt u naar 0318-643434. Wij laten u graag zien waarin wij ons onderscheiden van andere liftbedrijven.