Onderhoud

Voor veilige, betrouwbare liften.

Onderhoud aan uw lift is erg belangrijk. Een lift is opgebouwd uit vele elektrotechnische en mechanische componenten. Deze componenten moeten regelmatig gecontroleerd en gekeurd worden, om zodoende de betrouwbaarheid en veiligheid van de lift te kunnen garanderen.

lift onderhoud

In verband met de veiligheid en bedrijfszekerheid heeft een lift onderhoud nodig. Daartoe dient op regelmatige tijden een hoeveelheid zaken te worden gecontroleerd en geconditioneerd. Wij beschikken over de kennis, ervaring en de mogelijkheden om dit specialistenwerk te verrichten. Wanneer u een vakkundig advies of vergelijkende offerte wenst neem dan contact met ons op.

Wat wij voor u kunnen betekenen

onderhoud multiliften

Lift moderniseren

Multiliften is niet alleen gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van nieuwe liften maar ook in het moderniseren van uw bestaande lift. Wanneer uw bestaande lift op een leeftijd is gekomen dat diverse componenten slecht worden en aan vervanging toe zijn, is het mogelijk om diverse onderdelen te vervangen zodat uw lift weer betrouwbaar en veilig is en voor een langere tijd weer naar behoren werkt.

Multiliften gebruikt hier vrij op de markt verkrijgbare onderdelen voor.
Voor de besturing gebruiken we de meest uitgebreide besturing van het merk Safeline (Nova controller) Dit is een van de hoogste kwaliteit besturingen op de markt en de meest gebruikte besturingen in Nederland op het gebied van modernisatie.
Deze besturing wordt ook door ons geleverd op een complete nieuwe lift uit ons assortiment MLG en MLC

Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden? neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Benieuwd naar meer?

Neem contact
met ons op