Het werk van Multiliften

Woont u in IJsselstein en heeft u behoefte aan een professionele liftmonteur die altijd bereikbaar is? Kom dan in contact met Multiliften. Wij staan voor iedereen 24 uur en 7 dagen per week klaar wanneer er een storing optreedt aan uw lift. Heeft u een liftmonteur nodig die bij u langskomt voor een liftreparatie, een liftinstallatie of liftonderhoud? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Behoeft u meer informatie over onze werkzaamheden of onze liftservice? Dan zijn wij telefonisch bereikbaar via 0318-307400. Wanneer het een spoedgeval betreft, belt u naar 0318-643434. Wij bezoeken u dan zo snel mogelijk in IJsselstein.

Goede liftreparatie in IJsselstein

Heeft u problemen met uw lift? Hapert hij regelmatig of is hij volledig gestopt met werken? Onze liftmonteur komt graag bij u langs voor een liftreparatie waarbij het probleem verholpen wordt. Onze monteurs hebben kennis van zaken en weten ieder mankement snel en efficiënt op te lossen. Ze hebben ervaring met vrijwel ieder type en merk. Zij zorgen ervoor dat u weer zonder een onveilig gevoel van uw lift gebruik maakt. Bel ons vanuit IJsselstein en wij sturen zo snel mogelijk onze vakkundige monteur naar u toe voor een liftreparatie.

Glazen-lift

Onze huisliften

HLB Smart

Standaard lift met vaste maten

HLB Plus

Op maat voor ieder huis en met alle opties. 

Het beste liftonderhoud van onze liftmonteur

Heeft u niet direct behoefte aan een liftreparatie, maar wilt u wel liftonderhoud? Ook dan kan de liftmonteur bij Multiliften u in IJsselstein helpen. Regelmatig liftonderhoud is heel belangrijk. U voorkomt hiermee mogelijke problemen in de toekomst. Wilt u graag regelmatig liftonderhoud van onze liftmonteur? Dan geven wij u de mogelijkheid om een servicecontract af te sluiten. Met een servicecontract komt onze liftmonteur op vaste basis langs voor het inspecteren van de conditie van uw lift. Loopt onze monteur tegen mankementen op? Dan lost hij die direct voor u op. Wilt u in IJsselstein meer informatie over dit servicecontract? Dan kunt u ons bellen naar 0318-307400.

De levering van liften en de liftinstallatie bij Multiliften

Multiliften staat bekend om haar goede liftonderhoud en liftservice. Maar wij hebben nog meer te bieden. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor de liftinstallatie van een nieuwe lift. Deze nieuwe lift kunnen wij u zelf leveren. Wij zijn onder andere leverancier van:

Bel voor onze liftservice vanuit IJsselstein

In IJsselstein gebruik maken van onze liftservice of heeft u behoefte aan meer informatie over ons liftonderhoud of liftinstallatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0318-307400. Mailen mag naar info@multiliften.nl. Betreft het een spoedgeval? Dan belt u naar 0318-643434. Wij staan u graag te hulp in IJsselstein.