24/7 hulp van Multiliften in Houten

Heeft u in Houten behoefte aan een vakbekwame liftmonteur die altijd bereikbaar is? Maak dan kennis met de specialisten bij Multiliften. U kunt 24/7 op onze hulp rekenen wanneer u te maken krijgt met een storing. Daarnaast kunt u onze liftmonteur inschakelen wanneer u een liftreparatie, liftonderhoud of een liftinstallatie nodig heeft. Bent u benieuwd geworden naar onze werkzaamheden en wilt u meer over onze liftservice te weten komen? Dan kunt u ons telefonisch bereiken via 0318-307400. Ook voor spoedgevallen kunt u bij ons terecht. Dan belt u naar het nummer 0318-643434. Wij verlenen u dan zo snel mogelijk hulp in Houten.

Laat uw liftreparatie uitvoeren door Multiliften

Kampt uw lift in Houten met problemen? Komt het regelmatig voor dat uw lift hapert of dat hij volledig stopt met werken? Dan wil de liftmonteur van Multiliften graag een liftreparatie bij u in Houten uitvoeren. Tijdens de liftreparatie lost hij het probleem snel en efficiënt voor u op. Door de grote kennis van ons monteurs kunnen zij overweg met vrijwel ieder type en merk lift. Schakel bij liftproblemen dus onze vakkundige monteur in, zodat u weer op een veilige manier gebruik kunt maken van uw lift in Houten.

Huislift

Onze huisliften

HLB Smart

Standaard lift met vaste maten

HLB Plus

Op maat voor ieder huis en met alle opties. 

Regelmatig liftonderhoud

Is uw lift nog niet aan reparatie toe, maar heeft hij wel behoefte aan liftonderhoud? Dan kan Multiliften u ook helpen. Regelmatig liftonderhoud is noodzakelijk. Het verlengt de levensduur van uw lift en voorkomt eventuele problemen in de toekomst. Onze liftmonteur weet precies wat uw lift in Houten nodig heeft. Wilt u dat onze monteur vaker dan een keer langskomt voor het onderhoud? Dan kunt u een servicecontract met ons afsluiten. Met een servicecontract komen wij regelmatig bij u langs om de lift volledig te inspecteren. Worden er kleine of beginnende problemen gevonden? Dan zijn wij in staat om deze direct op te lossen. Meer weten over dit servicecontract? Neem vanuit Houten contact met ons op door te bellen naar 0318-307400.

De liftinstallatie door onze vakkundige liftmonteur

Zoals u weet kunt u bij Multiliften terecht voor vakkundig liftonderhoud en een goede liftservice. Naast deze diensten, zijn wij ook leverancier van liften en kunt u ons inschakelen voor een liftinstallatie. De verschillende soorten liften die wij kunnen leveren zijn:

Bel ons vanuit Houten

Heeft u in Houten behoefte aan onze liftservice of wilt u meer weten over onze liftreparatie en liftinstallatie? Dan kunt u ons bereiken door te bellen naar 0318-307400. Mailen is mogelijk naar info@multiliften.nl. Heeft u te maken met een spoedgeval? Dan kunt u bellen naar 0318-643434. Wij helpen u graag verder in Houten.