Waarvoor schakelt u onze liftmonteur in?

Heeft u in Harderwijk behoefte aan een directe en uitvoerige liftreparatie? Overweegt u een periodiek contract voor liftonderhoud af te sluiten? Of zoekt u een leverancier voor een liftinstallatie? Voor al deze wensen kunt u terecht bij Multiliften. Onze liftservice is bovendien 24/7 in te schakelen. Waar heeft u onze liftmonteur voor nodig in Harderwijk? Bel naar telefoonnummer 0318-307400 en geef uw wensen aan ons door. Wij zorgen graag voor een optimaal werkende lift in uw pand in Harderwijk.

Onze liftreparatie in Harderwijk redt elke lift

Een lift die niet meer optimaal werkt, moet gerepareerd worden. Laat een uitvoerige liftreparatie maar aan onze liftmonteur over. Onze liftmonteur weet elk soort, elk type en elk merk lift volledig op te lappen. Ook als er bepaalde onderdelen niet meer goed functioneren, leveren wij de juiste alternatieven. Een gedegen liftreparatie in Harderwijk zorgt ervoor dat uw liften weer gemakkelijk, snel en veilig het transport binnen uw pand verwezenlijken. Heeft u hier behoefte aan in Harderwijk? Kies voor een reparatie of laat uw lift periodiek onderhouden middels onze liftservice.

Huislift

Onze huisliften

HLB Smart

Standaard lift met vaste maten

HLB Plus

Op maat voor ieder huis en met alle opties. 

Ons liftonderhoud periodiek inzetten

Als u er zeker van wilt zijn dat uw liften te allen tijde in goede conditie en staat functioneren, is het verstandig periodiek liftonderhoud aan te vragen. Dankzij deze service hoeft u zelf niet meer in de gaten te houden of en wanneer uw liften weer gereed zijn voor nieuw liftonderhoud. Op afgesproken tijden komen wij bij u langs in Harderwijk om uw liften zonodig weer bij te stellen. Ook controleren wij of deze nog voldoen aan de geldende ARBO-technische punten.  Heeft u interesse in (eenmalig of regelmatig) liftonderhoud? Neem contact op met onze liftmonteur vanuit Harderwijk.

Heeft u onze liftservice nu meteen nodig?

Heeft u nu direct behoefte aan onze 24/7 liftservice? Bel dan naar spoedtelefoonnummer 0318-643434. Onze liftmonteur is in no time bij u in Harderwijk om uw lift weer aan de praat te krijgen. Uiteraard doet hij niets zonder uw toestemming. De aangetroffen problemen, de mogelijke oplossingen en de bijbehorende kosten worden vooraf helder met u besproken. Wilt u ons inschakelen voor een liftinstallatie? Dan nemen wij de gegevens van u en uw lift op in onze digitale database. Dan kunnen wij u bij een volgende liftservice nog sneller van dienst zijn.

Bel nu onze liftmonteur in Harderwijk

Bel naar telefoonnummer 0318-307400 als u een afspraak met onze liftmonteur in Harderwijk wilt maken. Moet hij nu meteen komen? Bel dan 0318-643434. Een vrijblijvende offerte vraagt u aan via ons contactformulier of info@multiliften.nl. Of u nou een noodzakelijke liftreparatie, directe service of een geheel nieuwe liftinstallatie wenst: Multiliften snelt voor u naar Harderwijk toe.