De liftservice van Multiliften

Woont u in Bunnik en heeft u de hulp nodig van een vakkundige liftmonteur die altijd voor u klaarstaat? Dan bent u bij Multiliften aan het juiste adres. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar om hulp te bieden wanneer dat nodig is. Naast onze liftservice, kunt u ons ook inschakelen wanneer u onze liftmonteur nodig heeft voor liftonderhoud, liftinstallatie of een liftreparatie. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze manier van werken? Dan kunt u ons bellen via het telefoonnummer 0318-307400. Voor spoedgevallen kunt u bellen naar 0318-643434. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs in Bunnik.

Lift kapot? Bel ons voor een liftreparatie in Bunnik

Heeft de lift in uw pand of huis in Bunnik problemen? Hapert hij regelmatig of is hij volledig gestopt met werken? Dan is verstandig om onze liftmonteur in te schakelen. Hij is in staat om op vakkundige wijze een liftreparatie uit te voeren. Onze monteurs zijn bekend met vrijwel ieder type en merk lift. Zij kunnen daarom iedere liftreparatie verrichten. Schakel onze liftmonteur in wanneer u weer op een veilige manier gebruik wilt maken van uw lift in Bunnik.

personenlift liftmonteur bunnink

Onze huisliften

HLB Smart

Standaard lift met vaste maten

HLB Plus

Op maat voor ieder huis en met alle opties. 

Een servicecontract voor liftonderhoud

Heeft uw lift nog geen reparatie nodig, maar is uw lift wel toe aan liftonderhoud? Ook dan kunt u terecht bij Multiliften. Regelmatig liftonderhoud kan voorkomen dat u in de toekomst te maken krijgt met serieuze problemen of spoedgevallen met uw lift. Wanneer u ons inschakelt voor liftonderhoud, komen wij bij u in Bunnik langs en inspecteren wij de staat van uw lift. Waar nodig, pakken wij kleine en beginnende problemen direct voor u aan. Wilt u dat wij op reguliere basis bij u langskomen? Dan kunt u een servicecontract bij ons afsluiten. Meer weten over dit servicecontract? Dan kunt u ons vanuit Bunnik benaderen via 0318-307400.

Schakel onze liftmonteur in voor liftinstallatie

Naast liftonderhoud en onze liftservice, kunt u ook bij Multiliften terecht voor een vakkundige liftinstallatie. Wij kunnen u verschillende soorten liften leveren en die direct installeren. Wij leveren onder andere:

Bel Multiliften voor hulp in Bunnik

Behoefte aan een goede liftmonteur in Bunnik? Meer weten over onze liftservice of een liftinstallatie? Dan kunt u ons bereiken door te bellen naar 0318-307400. Verder kunt u mailen naar info@multiliften.nl. Betreft het een spoedgeval? Dan belt u ons spoednummer 0318-643434. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs in Bunnik.